CECE Summit Brussel 2023

CECE, de Europese vereniging van fabrikanten van bouwmaterieel waarvan FMIB een trots lid is, organiseert op 26 oktober 2023 haar Summit in Autoworld, Brussel.   De Summit brengt bouwmachine fabrikanten en EU beleidsmakers samen in Brussel om relevante onderwerpen te presenteren en hierover met elkaar in discussie te gaan teneinde wederzijds begrip te bevorderen.   Deze editie van de Summit zal zich richten op cybersecurity aspecten in Europese regelgeving en de relevantie voor de bouwmachine sector. Het biedt u een unieke mogelijkheid om van gedachte te wisselen met branchegenoten en beleidsmakers over de impact, uitdagingen en mogelijkheden van cybersecurity.   Voor meer informatie en registratie:
CECE Summit 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.